Rólunk


A Fóti Önkormányzat, a Megyeri Tigrisek Kosárlabda Klub valamint az ÚMT Sport Management Kft háromoldalú megállapodást kötöttek annak érdekében, hogy Fót városának kosárlabda sportága szervezett kereteken belül felemelkedésnek induljon. A háromoldalú együttműködés alapvető céljai közé tartozik, hogy a Fóti utánpótlásnak és versenysportnak ne kelljen más településekre utazniuk edzésre járás, versenyeztetés szempontjából. Ennek érdekében a Fót városi sportcsarnok felépítése alapvető feltétel.

A Megyeri Tigrisek KK feladata a szakmai munka irányítása és felügyelete. Az ÚMT Kft. a Fót városi sportcsarnok infrastrukturális fejlesztések megszervezéséért, kivitelezésének lebonyolításáért, fejlesztéséért felelős.

A kitűzött célok érdekében a Felek 2017. április 28.-án sportfejlesztési programot nyújtottak be a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségéhez, melyet 2018.07.25-én jóváhagytak. A jóváhagyó határozat értelmében a Szövetség támogatja mind a szakmai munkát, mind az infrastrukturális fejlesztést Fót városában.